2016. április 08. V-faktoros lifting technika – a műtét nélküli face-lifting

A V-faktoros lifting technika a világ első, non-vazív manuális lifting kezelése. Kozmetikai ANTI-AGING megoldás a gravitáció és a biológiai bőröregedés ellen! Olyan tudatosan felépített kozmetikai arcfiatalítási rendszer, melyben a legmodernebb hatóanyagok és módszerek egymásra épülve fejtik ki esztétikai hatásukat. Célja a fiatalos arc esztétikájának megtartása, visszaállítása orvos-esztétikai módszerekkel tűszúrás és műtét nélkül.

Mit várhatunk a kezeléstől?

  • megemeli az orcákat és az arcfeleket, differenciálja az arckontúrokat
  • az arc izmai tónust kapnak, így a bőr feszes lesz
  • látványosan kezeli a szemkörnyéket
  • tompítja a karakteres ráncokat
  • lazítja a görcsös mimikai izmokat
  • simítja a bőrfelszínt.

 

Az eredmény: az arc kerek lesz, visszakapja fiatalos kinézetét. A rendszer 2 tartópillére a lifting hatást nyújtó manuális technika, illetve a kezelés során alkalmazott hatóanyagok. A kutatók szerint azok a hatóanyagok a jövő ideális bőrápolói, amelyeket az idő múlásával a szervezet magától már nem, vagy csak csökkentett mértékben képes termelni. A kezelés olyan anti-aging hatóanyagokat tartalmaz, amelyek nem csak beépülnek a bőrbe, hanem információt továbbítanak a sejtek között, ezáltal intenzívebb bőrfiatalító hatást biztosítanak. Tartós hatást kúraszerű alkalmazás mellett érhetünk el, de már egy kezelés is látványos eredményt hozhat.

A V-Faktoros Lifting technikát a német WellMaxx cég nagy hatóanyag tartalmú Hyaluron savas termékcsaládjával végzem. Várom Önt is, hogy kipróbálja!